Facaderens

Professionel facaderens til private og ehverv

NF Ejendomsservice udfører professionel facaderens med højtryk

Facaden på en bygning er ikke kun det første, folk ser – det er også en af de mest udsatte dele af bygningen. Vind, vejr, forurening og biologisk vækst som alger og mos kan i løbet af kort tid få facaden til at se slidt og beskidt ud. Hos NF Ejendomsservice forstår vi vigtigheden af en ren og velholdt facade, og derfor tilbyder vi professionel facaderens med højtryksanlæg, så din bygning igen kan fremstå præsentabel og modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Her forklarer vi, hvorfor facaderens er vigtigt, hvad det indebærer, og hvordan vi udfører arbejdet effektivt og skånsomt.

Hvorfor vælge os

3 grunde til at vælge os

Passionerede stiftere

Dygtige og dedikerede stiftere med passion for faget.

Udbredt dækning

Bred dækning, alt mellem Horsens, Århus og Silkeborg.

Ekstraordinær service

Fokus på kundetilfredshed - Vi efterlader aldrig en facade, hvis ikke resultatet efter facaderensningen er fuldstændig perfekt.

 

GRUNDIG OG PROFFESSIONELLE – Sørg for at din facade holdes flot mange år frem

Hos NF Ejendomsservice er vi stolte af at levere kvalitet hver gang. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at facaden ser flot og indbydende ud, og derfor går vi altid grundigt til værks. Vi benytter os af moderne, professionelt udstyr, som gør det muligt at rense facaderne effektivt uden at beskadige overfladen. Vores udstyr sikrer, at alger, pest og snavs fjernes fuldstændigt, samtidig med at vi skåner bygningens materialer. Vi tager os tid til at gøre arbejdet ordentligt og sørger for, at selv de mindste detaljer bliver behandlet med omhu.

 

Når du vælger os til din facaderens, vælger du ikke bare en service – du vælger en samarbejdspartner, der sætter dine behov først. Vi ved, at ingen ejendomme er ens, og derfor tilpasser vi altid vores metoder til den enkelte facade. På den måde kan du være sikker på, at facaden ikke bare ser ren ud efter rensningen, men også forbliver flot i lang tid fremover.

SÅDAN SØRGER VI FOR EN GRUNDIG OG SKÅNSOM FACADERENS

Når vi renser facader, sørger vi altid for at gøre det grundigt og skånsomt, så du får et perfekt resultat hver gang. Vi starter med at inspicere facaden for at finde den bedste metode til lige netop din bygning. På den måde kan vi sikre, at rensningen sker effektivt, uden at overfladen tager skade.
Sådan foregår processen trin for trin:

  • Vi justerer tryk og temperatur på vores højtryksanlæg, så facaden bliver renset effektivt og nænsomt.
  • Vi fjerner alt snavs, skimmel og mos for at give facaden et flot og frisk udseende.
  • Efter rensningen skyller vi facaden godt igennem, så der ikke er nogen rester tilbage. Vi efterlader den pletfri og flot.
Efter facaderensen, tilbyder vi en imprægnering. Imprægneringen skaber en beskyttende overflade, så fugt ikke kan trænge ind i facaden, hvilket gør det svært for nye alger og snavs at sætte sig fast. Dette sikrer, at facaden holder sig flot og ren i længere tid, samtidig med at den bliver mere modstandsdygtig over for fremtidige påvirkninger fra vind og vejr.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Prisen på facaderens afhænger af facadens størrelse, type og graden af snavs. Hos NF Ejendomsservice tilbyder vi skræddersyede tilbud baseret på dine behov, så du kun betaler for den nødvendige behandling. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Facaderens kan effektivt fjerne snavs, skimmel, alger, mos og forurening. Ved hjælp af vores professionelle højtryksanlæg og specialiserede rensemidler sørger vi for, at selv de mest genstridige belægninger fjernes, uden at skade facadens overflade.

Nej, når facaderens udføres korrekt med den rette teknik og udstyr, er det ikke skadeligt for materialerne. I Nogle tilfælde kan en facadevask med vores speciallavet rentvandsanlæg være svaret – det afhænger af materialet. Hos NF Ejendomsservice tilpasser vi altid tryk og temperatur til facadens materiale for at sikre, at rensningen er både skånsom og effektiv.

Ja, vi kan udføre facaderens på næsten alle typer bygninger – fra private huse til store erhvervsejendomme. Vi tilpasser metoderne efter facadens materiale, uanset om det er mursten, beton, træ eller glas, for at sikre et optimalt resultat hver gang.

Efter en facaderens kan vi tilbyde en efterbehandling med imprægnering, som beskytter facaden mod fremtidig algevækst og snavs. Imprægneringen skaber en beskyttende barriere, der gør det svært for alger og mos at slå rødder igen, hvilket holder din facade pæn og ren i længere tid.

Selvom facaden imprægneres for at holde fugt ude, vil det danske klima stadig skabe perfekte betingelser for algevækst. En årlig algebehandling er en effektiv løsning, der forebygger problemet. Behandlingen fjerner eksisterende alger og skaber en beskyttende overflade, som gør det sværere for nye alger at få fat. Ved at få foretaget denne behandling holder du din facade flot og velplejet året rundt, samtidig med at du forlænger dens levetid.