Fliserens

Fliserens

Den første del i processen er afrensning af fliserne. Det foregår med vores specialudviklede højtryksanlæg og overfladerenser, som renser med helt almindeligt postevand. Overfladerenseren renser fliserne helt fri for alle uønskede belægninger, som alger, mos og flisepest, helt uden brug af kemikalier og uden at beskadige fliserne. Efter fliserensen kan du allerede se det flotte resultat. Dog efterlader fliserensningen fliserne åbne og ubeskyttede, hvilket gør at de hurtigt vil blive angrebet af flisepest igen. Derfor er næste del i processen utrolig vigtig.

 

Algebehandling af fliser

Anden del af processen er algebehandlingen. Efter fliserens, skal fliserne nu have en algebehandling. Algebehandlingen lægger sig som en skum ovenpå fliserne. Her trækker den langsomt helt ind i flisen og fjerner de dybereliggende alger. 

Denne del af behandlingen er meget vigtig, da det er med til at modvirke fremtidige grønlige belægninger på dine fliser. 

Vi anbefaler, at du lader dine fliser algebehandlet hvert år. Med en årlig algebehandling, sikrer du at dine fliser fremstår pæne og rene hele året rundt.

 

Imprægnering

Sidste del af en fliserens er imprægnering. Imprægneringen fordeles på flisernes overflade og forebygger indtrængning af vand, fugt, skidt, smuds, mos mellem fliserne, flisepest og alger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket gør at sten og fliser opnår en forlænget levetid. Vi anbefaler også husejere med nye terrasser at få en imprægnering. Imprægneringen kan ikke påføres lige efter fliserne er blevet renset og algebehandlet. Her skal man vente 1 til 2 uger efter flise rensningen. Dette sikrer overfladen optimalt, samt mindsker nye begroninger af alle slags.

 

Fugesand

Ved rensning af fliser bliver alt flisefuge skyllet op af fugerne i fliserne, derfor er det altid en god idé, at få lagt noget frisk fugesand på fliserne. Sandet stabiliserer fliserne, så de ikke bliver løse, og formindsker samtidig risikoen for mos og ukrudt.  Fugesand er den sidste finish til at efterlade et flot resultat.


NF Ejendomsservice Garanti Aftale

Efter en grundig fliserens med efterfølgende påførelse af vores effektive imprægnering, vil fliserne igen fremstå flotte, rene og ikke mindst indbydende. Det giver selvfølgelig god mening at opretholde resultatet mange år frem.
Derfor tilbyder vi vores helt egen årlige serviceaftale.

Vores serviceordning er til for dig, som ønsker at slippe for besværet med vedligeholdelsen. Har vi en udført fliserens og efterfølgende imprægneret ved dig tilbyder vi hele 10 års garanti – så længe du er tilmeldt vores serviceaftale.


Hvad omfatter serviceaftalen?

Er du tilmeldt vores garanti og serviceordning vil vi hvert år komme forbi og påføre vores effektive behandling. Behandlingen er en desinficerende skumbehandling som vil trænge ned og bekæmpe skidt, mos mv. som har lagt sig oven på imprægneringen.

Bliv ringet op

Vi ringer inden for 24 timer