Solcellevask

Solcellevask

Professionel solcellevask får din investering til at yde mere.

Er dine solceller dækket af snavs og støv får du mindre udbytte af dine solceller end du kunne have fået. Derfor kan det oftest godt betale sig at hyre en professionel til at tage sig af rengøring af dine solceller.

Vi vasker solceller i det meste af Østjylland og kører også længere i tilfælde af en større opgave. Du kan med fordel kombinere din solcellevask med andre ydelser som f.eks. algebehandling og vinduesvask. Så får du alt klaret i et enkelt besøg til en fordelagtig pris.

Du kan selv kravle op på taget, men der er mange gode grund til at vælge en professionel til opgaven. Dels undgår du risikoen for at falde ned eller beskadige taget. Dels sikrer du, at arbejdet udføres ordenligt.

Vasker du selv dine solceller med vand fra vandhanen, risikerer du at kalk fra vandet sætter sig på solcellerne. Med tiden kan brænde fast og være tæt på umulig at fjerne igen, det forringer både effekten og udseende.

 

Sådan foregår rengøring af dine solceller
Når vi udfører solcellevask, bruger vi altid kalkfrit vand. Det gør vi for at opnå et resultat uden pletter og striber.

Vi har alt udstyret som gør både arbejdet sikkert og effektivt. I vores udstyrspakke findes blandt andet en solcellevasker i form f en vandførende teleskopstang. Det er med at gøre det muligt at udføre rengøringen, uden at bevæge sig rundt på taget med risiko for at beskadige det. Det er også muligt, selv om taget har lav hældning. 

 
Derfor bør du vælge en professionel

Som nævnt længere oppe kan du risikere kalkpletter, hvis du vasker dine solceller i almindeligt vand. Der er også andre faldgruber forbundet ved at gøre det selv. Du skal bruge de rigtige børster og- eller en teleskopstang til at fjerne snavs og skidt. Vælger du at bruge klude eller svampe, der ikke er egnet til formålet, kan du risikere at ridse eller lave plamager på solcellerne. Til sidst er spørgsmålet om sikkerhed. De færreste har udstyret til at klare rengøring af solcellerne stående på jorden. Det er ikke ufarligt at klatre rundt på taget og det vil vi til en hver tid fraråde, at du selv gør.  

Bliv ringet op

Vi ringer inden for 24 timer