NF Ejendomsservice tilbyder

Vores serviceydelser

Professionelle ejendomsydelser

vinduespudser nfejendomsservice

Vinduespudsning

Tradionel vinduespudsning og vinduespolering. Det er betegnelsen for gammelsdags rengøring af vinduer. Her sæber man ruderne ind og skviser dem af efterfølgende.

vinduesvask med rentvandsanlæg

Vinduesvask

Vinduesvask er den nyere og mere moderne form for rengøring af vinduer. De helt åbenlyse fordele er at man kan arbejde mere sikkert og langt mere effektivt, uden brug af stige.

54060755-e062-4bb1-aea2-443009c24631

Fliserens

Er fliserne hårdt angrebet af flisepest og alger, bør man få en fliserens. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne, uden at ødelægge flisens overflade og efterfølgende efterlade et flot resultat.

98fb1425-c6b6-4948-8f4a-01af0c64d4c0

Algebehandling

Algebehandling af udendørs overflader såsom tag, fliser eller facader. Alger er et stort problem for mange og her kan en algebehandling være løsningen, det er med til både at forlænge levetiden og det flotte udsende.

Solcellevask

Solceller bliver påvirket af vejrets skiftende humør som vinduer og meget andet gør. Derfor har vi specialiseret os i vask og rengøring af solceller - store som små anlæg. Så du kan få mest muligt ud af din investering.

IMG-0249 (2)

Tagrenderens

En fyldt tagrende kan ikke effektivt lede vandet væk fra et regnskyl, i stedet skaber det en risiko for at vandet løber ud over siderne og ned langs husmuren, hvilket kan give alvorlige fugtskader på husmur og fundament.

facadevask nfejendomsservice

Facadevask

Skånsom facadevask med flotte resultater. Med temperatur tilpasset vand og specilavede børster, kan vi vaske en lang række typer af facader både skånsomt, effektivt og helt uden brug af sæbe eller andre kemikalier.

skiltevask for erhverv

Skiltevask

Skilte ved indgangsveje eller på facaden bliver ofte overset. Det er let at glemme, men det er det de besøgende først lægger mærke til. Vi tilbyder at vaske dem i en fast ordning, så du kan få det maksimale ud af din skilteinvestering.

Bliv ringet op

Vi ringer inden for 24 timer