Tagrenderens

Undgå ubehagelige overraskelser og lad os rengøre din tagrender

Et tag tager hvert år i mod cirka 700 liter vand pr. kvadratmeter i form af regn og sne. Det er derfor vigtigt, at vandet kan ledes hurtigt og effektivt væk igen. En fyldt tagrende kan ikke effektivt lede vandet væk fra et regnskyl, i stedet skaber det en risiko for at vandet løber ud over siderne og ned langs husmuren, hvilket kan give fugtskader på husets vægge og i fundamentet samt frostsprængninger i murværk.

 

Sådan tømmer vi dine tagrender

Vi benytter os hovedsagligt to metoder til rens af tagrender. Vi bruger det nyeste teknologi inden for tagrenderens, så dine tagrender får en skånsom og ikke mindst effektiv rens. Renset foregår ved brug af denne metode fra jorden, hvor der bliver ført et støvsugerlignende rør op i tagrenden. Herefter føres røret igennem tagrenden,  hvor det opsuger alt det skidt som måtte ligge.
Efter endt arbejde bortskaffer vi naturligvis det opsamlede.

Hvad koster en tømning af tagrender?

Priserne på tømning af tagrender varierer meget fra opgave til opgave, her er der flere ting som skal tages højde for, blandt andet højden og tilgængeligheden.
Priserne starter fra 650 kr. – et typisk et plans hus koster mellem 800 og 1500 kr

 

Tagrenderens i Østjylland

Vi opererer hovedsageligt i byerne Horsens, Aarhus, Odder, Skanderborg, Silkeborg samt omkringliggende områder.

 

Andre ydelser i forbindelse med tagrenderens

  • Oprensning af nedløbsrør
  • Udvendig vask af tagrender og nedløb

Er du interesseret i vores tagrenderens service? Vi tilbyder også vores ydelser på en fast årlig basis til en yderst attraktiv pris. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde dine tagrender rene og fungerende optimalt.

Bliv ringet op

Vi ringer inden for 24 timer