Vinduesvask

Vinduesvask

Vinduespolering ved brug af kalkfrit vand og et moderne vaskeanlæg repræsenterer en nyskabende tilgang til vinduesrensning. Vinduesvasken foretages ved hjælp fra et omvendt osmoseanlæg som filtrerer vandet, fjerner kalk og mineraler, hvilket resulterer i kalkfrit vand. Dette rene vand anvendes til at rengøre vinduerne, hvor det effektivt løsner og fjerner snavs.

Denne form på vinduespolering er yderst populær blandt vores kunder. Faktisk vælger cirka 90% af vores kunder at få vasket fremfor pudset. Dette skyldes blandt andet at karmvask, høje vinduer og svært tilgængelige vinduer kan vaskes uden brug af stige eller lift.

Vaskeanlægget bruges også til at rengøre facadebeklædninger og facadeskilte af enhver art.

Læs mere om dette under Facadevask.

Mere end bare rene vinduer

Vaskeanlægget har den fordel, at det også fjerner snavs og gamle sæberester fra tidligere vinduespolering. Snavs som sidder i fuger og på vinduesrammer. Som ny kunde skal man forvente 1-2 vaske før det perfekte resultat opnåes. Herefter vedligeholdes et flot resultat.


Miljøvenligt

Vinduespolering med kalkfrit vand og vaskeanlæg er ikke blot en investering i rene vinduer, men også i en mere miljøvenlig og bæredygtig tilgang til rengøring. Med denne moderne teknologi kan du opnå en skinnende renhed uden at gå på kompromis med miljøet. 


Tradtionelle metode
Er man mest til den traditionelle håndværksmetode til pudsning af vinduer er dette også en mulighed. Det foregår på gammeldags maner. Her sæbes vinduet først ind og derefter skvises sæben af.

Er der tale om vinduer med store gummi lister eller trævinduer af ældre dato i stue og- eller første sal, kan det være en stor fordel at få dem pudset tradionelt, for at opnå det flotteste resultat. 

Læs mere under Vinduespudsning.

Bliv ringet op

Vi ringer inden for 24 timer