Vinduespudsning

Vinduespolering

Den traditionelle metode til vinduespudsning repræsenterer en ældgammel tilgang til at opnå skinnende rene vinduer, der har stået tidens prøve. Det er en metode, der kræver omhyggelighed, færdighed og tålmodighed for at opnå det bedste resultat. Den traditionelle vinduespudsning kræver blot få, men essentielle værktøjer. Dette inkluderer en blanding af vand og mild sæbe til rengøring, en indvasker til at påføre sæbevandet, en vinduesskraber til at fjerne snavs og vand, samt en tør klud eller til at fjerne eventuelle rester fra sæben.

Selvom moderne teknologi har introduceret nye metoder til vinduespudsning, forbliver den traditionelle tilgang en favorit blandt mange. Den kræver ingen avancerede maskiner og ved at vi er helt tæt på glasset, har vi mulighed for at opnå et fejlfrit resultat.

Dog vælger de fleste den nyere metode hvor vi rengøre vinduerne ved hjælp af rentvandanlæg. Læs mere om dette under Vinduesvask.

I dag servicerer vi fast mere end 1000 virksomheder, private, foreninger og institutioner.

Vores serviceområder rækker vidt og vi kan derfor dække de fleste byer og bydele i Østjylland. Her kan nævnes byer som Horsens, Silkeborg, Århus og Skanderborg.

Bliv ringet op

Vi ringer inden for 24 timer