Om os

NF Ejendomsservice I/S

Din fortrukne leverandør af ejendomsydelser

NF Ejendomsservice er en ung virksomhed i kraftig vækst. Sat i verden med et mål om at være din fortrukne leverandør af Ejendomsydelser. Bag virksomheden er 2 unge stiftere med store ambitioner om at skabe en førende virksomhed inden for faget.

Vores primære fagområde er vinduesvask/vinduespudsning hvor vi i dag servicere mere end 1000 kunder fordelt på virksomheder, private, foreninger og institutioner. Vi kører hovedsageligt områderne Horsens, Aarhus, Odder, Skanderborg, Silkeborg samt omkringliggende byer.

Vi har en klar vision om at være din fortrukne leverandør indenfor ejendomsservice. Det er derfor yderst vigtigst for os at kundetilfredsheden er i top – hvilket kommer på at arbejdet er veludført til punkt og prikke.

Vores historie

Hurtigt voksende ejendomsservice

NFEjendomsservice Ejer
2021

Vores første år

Emil og Mikkel har været kammerater siden folkeskolen. I 2021 beslutter de sig for at starte deres eget firma, NF Ejendomsservice. Firmaet tilbyder en række ejendomsydelser, såsom vinduespudsning, solcellevask, facadevask og tagrenderens. De to drenge har arbejdet hårdt, og deres dedikation til kundetilfredshed gjorde at NF Ejendomsservice's kundekartotek på under et år rundede 400 kunder.

2022

Fuldtid

Året 2022 markerede et vendepunkt for os. Vi valgte at forpligte os fuldtid til virksomheden. Det har været et år fyldt med vækst og muligheder. Vores kundebase er vokset, og det har krævet en udvidelse af vores ressourcer, herunder tilføjelsen af en ekstra bil til vores flåde. Denne udvikling kan vi kun takke vores kunder for. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med jer og til at byde endnu flere nye kunder velkommen i det kommende år.

2023

Nr. 3

Året 2023 har været et bemærkelsesværdigt år for os. Vi er glade for at meddele, at vi har udvidet vores team med en ny medarbejder, Niels. Denne spændende tilføjelse og en bil nummer 3 er et resultat af jeres fortsatte støtte og tillid. Vi er begejstrede for at fortsætte med at vokse og levere endnu bedre service i det kommende år. Tak for jeres vedvarende opbakning.

Hvorfor vælge os

3 grunde til at vælge os

Passionerede stiftere

Dygtige og dedikerede stiftere med passion for faget.

Udbredt dækning

Bred dækning, alt mellem Horsens, Århus og Silkeborg.

Ekstraordinær service

Fokus på kundetilfredshed - vi går ekstra langt for at sikre din tilfredshed.

Vi har de bedste kunder

Referencer